S-IMTAC P&O 
By S-IMTAC
 

De recensies 


Lai ( Loopbaan coaching )

"Het ontwikkeladvies traject gaf mij de bevestiging van wat ik wil en wat bij mij past. Met mijn loopbaanadviseur ga ik aan de slag met mijn CV en kijken welke opleidingen mij helpen om klaar te zijn voor de toekomst. Ik ben blij dat S-IMTAC mij de mogelijkheid heeft geboden en kan het ontwikkeladvies traject iedereen aanraden".Maikel ( DISC )

“Leuk, actief, kennis en inzichten opgehaald. Weer bewuster van de stijlen en hoe erop te reageren”.


Remco ( Loopbaan coaching )

“Tof dat je werkgever ook echt actief zorgt dat je blijft ontwikkelen! Vanuit S-IMTAC werd de mogelijkheid geboden om een traject te doorlopen met een externe loopbaanadviseur. Fijn om in gesprek te gaan met een expert en weer even de spiegel voorgehouden te krijgen. Wie ben ik nou? Wat wil ik? Wat kan ik (niet)? Nu al heb ik, naast een stukje bevestiging van mijn gevoel, ook nieuwe inzichten gekregen. De komende tijd kan ik er weer vol tegenaan!”


Mieke ( DISC ) 

“Leuk, gezellig en leerzaam. Herhaling en goed toepasbaar in de praktijk en veel herkenbaar”.


Aleyna ( Stagebegeleiding )

"Ik vind de werkwijze goed, in combinatie met online en fysiek. Afwisseling is leuk, van opdrachten maken tot aan LinkedIn profiel. Ik ben erachter gekomen dat ik vragen moet stellen als ik iets niet begrijp, het is dom als je geen vragen stelt. De mensen van S-IMTAC zijn heel aardig. Het is een leuke eerste stageplaats. Ik vind het ook leuk dat we soms gezamenlijke en soms individuele opdrachten maken, want ik houd van afwisseling. "

Aamish ( Stagebegeleiding ) 

"Ik vond het een hele goeie ervaring en stage met dank aan meneer Edwin de wit dit is een perfecte stapje richting het bedrijfsleven ik weet nu wat er verwacht kan worden van mij en ik heb kunnen administreren in de praktijk."